OVER ONS

STARTPR bestaat uit een team van vier professionals met daaromheen een groot netwerk van vaste partners:

Lalita
Frijkje

Lalita van Lamsweerde
0620052966
lalita@startpr.nl

PR-vrouw in hart en nieren wiens ogen beginnen te twinkelen bij opdrachten die niet direct een pasklare oplossing hebben. Begon haar carrière bij Huyskens & Ista waar ze de fijne kneepjes van het PR-vak leerde. Stapte over naar Burson-Marsteller om in internationale teams te werken. Adviseerde een grote verscheidenheid aan klanten in consultancy, financiële en techsector. Na een lang avontuur in India met een eigen bedrijf, is zij inmiddels 5 jaar in Nederland zelfstandig PR- & communicatiespecialist. Vaak voor maatschappelijke organisaties waarvoor ze tot het uiterste gaat. Houdt van een goede crisis. Heeft naast werk en gezin, bestuursfuncties en een eigen stichting, dus  wil meer uren in een dag.
Communicatiespecialist met een liefde voor online, heeft een gedreven hands-on mentaliteit. Jarenlang verantwoordelijk voor de externe communicatie bij ORAM, de Amsterdamse ondernemersorganisatie. Leerde daar de PR waar PA nooit ver weg was. Zet nu haar ORAM-ervaring in voor verschillende organisaties. Trekt als communicatiespecialist graag aan zaken die er vandaag toe doen, zoals circulaire economie en de energietransitie. Is op haar best in projecten alles erop en eraan. Van idee tot event. Van communicatiestrategie tot (social) media-uiting. Heeft voor iedere gebeurtenis of activiteit wel een spreuk of wijsheid in petto en is verslaafd aan podcasts.
Frijkje
Frijkje

Frank van der Schaar
0648830816
frank@startpr.nl

Creatieve en daadkrachtige communicatieman. Meer dan 40 jaar ervaring in vrijwel alle aspecten van productie, marketing en communicatie. Verdiende zijn sporen als manager marketing en communicatie onder meer bij Het Muziektheater Amsterdam, het Tropeninstituut en de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem. Legt zich de laatste jaren vooral toe op het schrijven van teksten, oldskool marketing en het maken van communicatieplannen voor uiteenlopende organisaties. Is pas tevreden wanneer zijn projecten goede PR opleveren en houdt in het theater van volle zalen (en gevulde kassa’s). Fietst iedere dag 22 kilometer op zijn Van Moof (maar is verder niet zo sportief).
‘Niet lullen maar poetsen’ Met Eleonoor heeft START/PR een echte Rotterdamse in huis gehaald. En dat merken haar collega’s ook. Als kordate project manager houdt zij met een stralende glimlach iedereen in het gareel en zorgt ervoor dat het oeverloos gepraat van haar collega’s (we noemen geen namen) tot een minimum wordt beperkt. Door haar kennis en ervaring uit de evenementenbranche, gaat het organiseren van een project haar goed af.
Naast haar controletaak, de ondersteuning van de kantoororganisatie en al het andere bureauwerk is Eleonoor een echte kei als ontwerper en het maken van alle nieuwsbrieven en grafische uitingen.

Partners met wie we samenwerken

Anemoon Utens

Afresh Media
Social Media

Joost Keet

TDG Digital
Websites

Jaap Kroon

Jaap Kroon
Fotografie

Igor van Lamsweerde

Igor productions Videomaker